Usluge

Zašto T.D. Nekretnine Istra?

Nudimo Vam široki spektar usluga, od pronalaska lokacije, preko idejnih projekata do gotovih proizvoda po principu “ključ-u-ruke”. Posjedujemo sve potrebno za ostvarivanja svih vaših želja, te pronalazak i izgradnju Vašeg mjesta za život ili odmor. Obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo Vam ostvariti Vaše snove!

Zemljište

Imamo široku bazu potencijalnih zemljišta i lokacija. Želite dašak Mediterana, blizinu turističke ponude, ali opet mir i osamu? Postavite zahtjeve i recite nam Vaše želje, a mi ćemo umjesto Vas pronaći idealno mjesto za vašu kuću iz snova.

Projektna dokumentacija

Projektiranje objekta i popratnih sadržaja je jedan ako ne i najbitniji element koji je potreban za uspješno ispunjenje vaših snova o idealnoj  nekretnini. Mi obavljamo sve; ispunjavamo vaše snove, štedimo vaše vrijeme i resurse. 

Projektiranje

Imamo gotove projekte, ali za one najzahtjevnije radimo projektiranje objekta i okoliša baš onako kako vi želite. Iskoristit stručne savjete i mišljenja našeg tima.

Gradnja

Prema projektu, gradimo objekte od temelja do krova. Radovi koje izvodimo uključuju doslovno sve, pa i do najsitnijeg detalja mozaika vaših pločica u kupaoni.

Priključci na mrežu

U sklopu dogovora za Vas obavljamo sve predradnje i izvođenje svih instalacija i priključaka koje su vam potrebne. Stručno, brzo i po dogovoru.

Ključ u ruke

Želite investirati u nekretninu koja će biti baš onako kako vi želite, do najmanjeg detalja. Složite mozaik Vaše nekretnine, a naš tim će vam dati ključ u ruke.

Miroslav Cancar

+385 99 665 1342

Damir Tadić

+49 17 0189 7470

mail

prodaja@tdnekretnineistra.hr